Dejaegere verhuist niet naar Anderlecht: “Geen gesprekken”

1
Brecht Dejaegere reactie na match KAA Gent
Brecht Dejaegere

Enkele dagen geleden schreef Het Laatste Nieuws dat Brecht Dejaegere mogelijk verhuisde naar het Astridpark of zelfs Sclessin. De krant had vernomen dat er gesprekken met de makelaar plaatsvonden. Dat wordt nu in Gent ontkend. Dat schrijft Het Nieuwsblad.

REGISTREER JE NU, KRIJG TOT 200 EURO CADEAU EN VOORSPEL VOETBALMATCHEN!

De 28-jarige Kortrijkzaan streek in 2013 neer in de Ghelamco Arena. Daar maakte hij het ultieme mee. Onder Hein Vanhaezebrouck speelde het in 2015 kampioen van België en maakte Brecht Dejaegere ook deel uit van het Champions League-team dat stuntte door een groep met onder meer Valencia en Zenit St. Petersburg te overleven.

Een jaar later zou zelfs Tottenham worden uitgeschakeld op Wembley, waardoor het een nog groter sprookje werd voor de Buffalo’s. Dejaegere bleef deel uitmaken van de groep. Maar aan een heerschappij van zowat zes jaar leek een einde te komen toen er geruchten de ronde deden dat Dejaegere zou vertrekken.

Geruchten over vertrek

Mogelijke bestemmingen van de middenvelder waren Anderlecht en Standard. Meer zelfs, volgens bepaalde kranten was er zelfs een akkoord met paars-wit, maar daar is volgens Stefan Smet van Het Nieuwsblad niets van aan.

“Er vonden zelfs geen gesprekken plaats”, klinkt het. Michel Louwagie kondigde gisteren dan weer aan dat er geen sterkhouders zouden vertrekken.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in