Zowel De Witte als Odjidja blij met contractverlenging: “We waren er snel uit”

0

Vadis Odjidja heeft een contractverlenging getekend en dat is volgens Het Nieuwsblad een toptransfer. Er was interesse van andere clubs, maar zowel de middenvelder als de club bedankten voor geruchten. “Liever dit dan een avontuur dat voor problemen zorgt”, klinkt Odjidja.

WEDDEN OP WEDSTRIJDEN VAN KAA GENT? KRIJG EEN BONUS BIJ JE EERSTE STORTING MET DE CODE ‘KAAGENTFANS’

Er waren maar weinig geruchten over Vadis Odjidja of hij al dan niet zou blijven bij KAA Gent. Voorzitter Ivan De Witte zei altijd dat er met de middenvelder om tafel moest gezeten worden. Dat gebeurde vrijdag: een heel nieuw contract, dat afloopt in 2021.

“Er was heel wat interesse voor Vadis”, klinkt de voorzitter. Logisch, hij was een van de uitblinkers van Legia Warshau. De geruchtenmolen kan echter gesloten blijven: Vadis blijft.

“Waren er snel uit”

“Als het tot zulke toestanden was gekomen, hadden we afgehaakt. De afspraak was duidelijk: als we gesprekken voeren, is het met als doel om langer samen met elkaar door te gaan. Het heeft wat tijd in beslag genomen, maar het is gelukt”, aldus de Gent-preses. En ook Vadis is blij met zijn contractverlenging. “De club wou me graag houden en zelf wou ik graag blijven. We waren er snel uit.”

“Ik verleng liever hier mijn contract dan opnieuw een avontuur aan te gaan dat alleen maar voor problemen zorgt. Ik zit hier goed, op mijn plaats. Mijn familie is hier graag”, vertelde hij nog. “Hij is frisser in de geest dan een jaar geleden”, zegt De Witte hoopvol. “Hij staat ook mentaal dichter bij onze club. Hij is klaar voor de challenge om onze doelstellingen te verwezenlijken.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in