David: “Titel? We bekijken het match per match”

0
Jonathan David KAA Gent reactie 2019

Jonathan David blijft maar scoren. De Canadees was met het tweede doelpunt voor de Buffalo’s bepalend. Het was zijn achtste al in deze competitie. De middenvelder was blij met het doelpunt, maar ook met de zege. “We wisten dat die overwinning wel ging komen, het was gewoon een kwestie van tijd”, vertelde David.

VOORSPEL DE WEDSTRIJDEN VAN KAA GENT EN KRIJG EEN BONUS MET DE CODE ‘KAAGENTFANS’

“Uiteraard doet scoren deugd, maar het belangrijkste zijn de drie punten“, opende Jonathan David op de website van de club. “We hebben genoeg kwaliteit in de ploeg dus we wisten dat die overwinning wel ging komen. Het was gewoon een kwestie van tijd en nu hebben we er twee op een rij. Zo zie je maar.”

Depoitre en Yaremchuk

“We begonnen goed aan de wedstrijd met dat snelle doelpunt van Laurent Depoitre”, vervolgde de Canadees, die zelf ook scoorde na een knappe assist van Roman Yaremchuk. “Hij heeft die kwaliteiten om de beslissende pass te geven, maar dat wist ik al.”

AA Gent staat mooi op een tweede plaats en profiteerde optimaal van de nederlaag van Club Brugge eerder op de middag. “De titel? We bekijken het match per match en dan zien we wat er mogelijk is”, besloot de Canadees. “Het is nog te vroeg.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in