Chakvetadze mist wellicht ook match tegen Waasland-Beveren

0
Giorgi Chakvetadze KAA Gent
Bron: YouTube KAA Gent

Giorgi Chakvetadze is nog niet verlost van zijn blessureleed. De 19-jarige Georgiër sukkelt al twee maanden met een knieblessure en lijkt ook de wedstrijd van komend weekend tegen Waasland-Beveren te missen.

Kort voor de thuiswedstrijd tegen Cercle Brugge (4-1 winst) op 21 december liep Giorgi Chakvetadze een blessure op aan zijn knie. Een tegenvaller voor KAA Gent want het jonge talent was dit seizoen helemaal ontbolstert.

Invalbeurt tegen Kortrijk

Aanvankelijk leek de blessure van Chakvetadze mee te vallen, maar uiteindelijk kon hij zelfs tijdens de stage in Spanje niet meetrainen.

Chakvetadze zat in de dubbele confrontatie tegen KV Oostende in de halve finale van de Croky Cup wel al terug op de bank en viel eind januari zelfs in tegen KV Kortrijk (1-2), maar daarna herviel hij in zijn aanslepende knieblessure.

Chakvetadze hervalt

Tegen Club Brugge en Royal Excel Moeskroen zat Chakvetadze opnieuw niet in de kern. Volgens Het Laatste Nieuws zal dit ook tegen Waasland-Beveren het geval zijn komende zaterdag. De aanvallende middenvelder werkt wel al opnieuw met de kinesisten op de club, maar is nog onvoldoende herstelt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in