Chakvetadze nog niet fit, Dejaegere wel beschikbaar

0
Brecht Dejaegere Giorgi Chakvetadze KAA Gent
Brecht Dejaegere en Giorgi Chakvetadze (Bron: kaagent.be)

KAA Gent zal het in de heel belangrijke wedstrijd tegen Standard Luik nog altijd zonder Giorgi Chakvetadze moeten doen, al is de Georgiër wel op de goede weg. Brecht Dejaegere is wel op tijd hersteld en kan vanavond spelen.

Registreer je op betFIRST, verdubbel je eerste storting tot 200 euro en wedt op KAA Gent – Standard Luik!

Na de 1 op 9 tegen Club Brugge, Moeskroen en Waasland-Beveren is het voor KAA Gent tegen Standard bijna van moeten. De Buffalo’s staan namelijk op een zevende plaats, op drie punten van play-off 1. Voorzitter Ivan De Witte liet eerder deze week al weten dat hij de spelers extra ging prikkelen voor de resterende vier wedstrijden.

Dejaegere snel hersteld

Jess Thorup kreeg alleszins al een eerste meevaller in de aanloop naar de wedstrijd. Brecht Dejaegere moest tegen Waasland-Beveren vlak voor de rust gewisseld worden na een fout van Maximiliano Caufriez.

De middenvelder herstelde echter snel en zit opnieuw in de selectie tegen Standard. “Brecht trainde twee keer, hij is inzetbaar”, bevestigt Thorup in Het Laatste Nieuws.

Chakvetadze “nog niet klaar”

Ook Giorgi Chakvetadze traint opnieuw, maar voor hem komt de topper tegen Standard Luik nog te vroeg. Het 19-jarige talent sukkelt al twee maanden met de knie.

“Giorgi heeft de trainingsintensiteit opgedreven, het gaat de goeie kant uit, maar hij is nog niet klaar voor Standard”, zegt Thorup. Eerder schreven we al dat ook Stallone Limbombe na ongeveer een maand opnieuw geselecteerd is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in