Brys genoemd als opvolger Thorup bij KAA Gent

0
Marc Brys trainer

Met Marc Brys is er een nieuwe naam opgedoken als mogelijke trainer van KAA Gent voor volgend seizoen. De 57-jarige coach maakte dit seizoen indruk bij Sint-Truiden VV waarmee hij nipt naast play-off 1 greep.

REGISTREER JE NU EN KRIJG TOT 200 EURO CADEAU OM TE WEDDEN OP WEDSTRIJDEN VAN DE BUFFALO’S!

Ondanks steun uit verschillende hoeken lijkt het verhaal van Jess Thorup bij KAA Gent deze zomer te eindigen. Voorzitter Ivan De Witte wil de Deense coach vervangen en sprak volgens sommigen zelfs al met Hein Vanhaezebrouck. Al ontkent de club dat laatste.

Nu duikt er echter een nieuwe naam op die gelinkt wordt aan KAA Gent. Volgens Het Belang van Limburg is Marc Brys namelijk in beeld bij de Buffalo’s.

Half miljoen euro voor Brys

De 57-jarige Brys heeft al een lange carrière als trainer achter de rug, maar maakte vooral afgelopen seizoen indruk door met STVV bijna een ticket voor play-off 1 te pakken. Bij die Limburgse club ligt hij wel nog een jaar onder contract.

Als KAA Gent Brys wil binnenhalen zal het dus opnieuw in zijn buidel moeten tasten. De afkoopsom zou zo’n half miljoen euro bedragen. Bovendien is er ook interesse van Club Brugge. Zij zien in Brys een mogelijke opvolger van Ivan Leko.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in