Bronn verliest de moed niet: “Er zijn nog matchen”

0
Dylan Bronn KAA Gent reactie wedstrijd

Dylan Bronn was achteraan weer zijn vertrouwde zelve, maar hij kon niet beletten dat zowel Amara Baby als Lior Refaelov konden scoren en Antwerp won in Gent (1-2). “We zaten vandaag niet in dezelfde flow als tegen Genk en tegen Standard”, reageerde hij achteraf.

KAA Gent kende een moeilijke avond tegen Antwerp. “We konden maar moeilijk kansen creëren tegen een defensief Antwerp. Wat er exact gebeurde, zullen we deze week op training moeten bekijken. Het is jammer dat we nul op twaalf hebben.”

“We zaten vandaag ook niet in dezelfde flow als de wedstrijden die we tegen Racing Genk en Standard speelden”, zegt de Tunesische verdediger op de website van de club. In beide wedstrijden verdienden de Buffalo’s meer dan de nul punten die het pakte.

“Match van volgende week”

Met nul op twaalf zou de focus toch ook al richting de bekerfinale van 1 mei kunnen gaan. “Vanavond was zeker en vast voor ons niet de laatste match in de Play Offs”, wist Bronn nog te zeggen. “We zijn competitiebeesten en concentreren ons nu voluit op de match van volgend weekend.”

Komende zondag speelt KAA Gent om 18 uur in het Constant Vanden Stockstadion tegen RSC Anderlecht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in