Beridze klaar voor doorbraak: “Droom van een kans bij de Buffalo’s”

0
Giorgi Beridze KAA Gent profielfoto plat
Giorgi Beridze Bron: kaagent.be)

De ontdekking van de voorbereiding? Giorgi Beridze. De 22-jarige Georgiër is dan wel geen echte aanwinst, hij ligt al vier jaar onder contract bij AA Gent, toch lijkt hij nu wél klaar voor de doorbraak. “Ik hoop dat ik onze coach kan overtuigen en droom van een kans bij de Buffalo’s”, zegt hij in Het Nieuwsblad.

VOORSPEL DE WEDSTRIJDEN VAN KAA GENT EN KRIJG EEN BONUS MET DE CODE ‘KAAGENTFANS’

Verrassing afgelopen zaterdag tegen Sint-Truiden: géén Giorgi Beridze. “Ik had een lichte spierblessure”, zegt de Georgiër vandaag. “Maar tegen AZ (woensdagavond, red.) kan ik opnieuw meevoetballen. Dat het lekker loopt? Het systeem van Jess Thorup bevalt me enorm. Ik ben nochtans een flankaanvaller van opleiding, maar als tweede spits heb ik het ook enorm naar mijn zin.”

De voorbije jaren werd de middenvelder uitgeleend. “Of ik nu wel een plekje kan bemachtigen? Ik hoop in elk geval dat ik onze coach kan overtuigen en droom van een kans bij de Buffalo’s. Bovendien vind ik met Giorgi Kvilitaia en Giorgi Chakvetadze ook nog twee landgenoten tegen.”

“Doorbreken bij AA Gent”

“De stage was fantastisch. We trainden er in perfecte omstandigheden. De sfeer was uitstekend, er werd keihard getraind en het niveau lag echt hoog”, blikte hij terug op de stage in Wageningen. “

“Ondertussen train ik met het team en werken we ook nog twee oefenduels af tegen AZ en Stade Reims. Vergis je niet: ik wil echt doorbreken bij AA Gent. Vorig seizoen deed ik heel wat ervaring op bij Ujpest, maar deze voorbereiding smaakt naar meer.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in