Andrijasevic, Raskin en Limbombe scoren voor beloften KAA Gent

0
Franko Andrijasevic Stallone Limbombe Nicolas Raskin KAA Gent Beloften
Franko Andrijasevic, Stallone Limbombe en Nicolas Raskin (Bron: kaagent.be)

De beloften van KAA Gent hebben vanavond zwaar uitgehaald. Een ploeg met heel wat spelers uit de A-kern won met 5-0 van KV Oostende. Franko Andrijasevic (2), Nicolas Raskin en Stallone Limbombe (2) zorgden voor de doelpunten.

De gemiddelde leeftijd van de reserven van KAA Gent was vanavond tegen KV Oostende iets hoger dan normaal. Jounalist Stefan Smet van Het Nieuwsblad laat op Twitter weten dat Jess Thorup maar liefst 14 A-kernspelers liet opdraven.

Het was de laatste wedstrijd van de Gentse reserven dit jaar en dus de laatste kans om enkele spelers wedstrijdritme te laten opdoen die dit weekend niet (veel) speelden. Onder andere Timothy Derijck, Jean-Luc Dompé, Eric Smith, Franko Andrijasevic, Taiwo Awoniyi en Igor Plastun begonnen zelfs in de basis.

Andrijasevic in eerste helft …

Enkele spelers grepen de kans om zich te tonen aan hun trainer met twee handen. Al na vijf minuten scoorde Andrijasevic de openingstreffer op aangeven van Dompé.

Ook de 2-0 kwam op naam van de Kroatische recordaankoop. Deze keer was Thibault De Smet aangever van dienst.

… en Limbombe in tweede

Na de rust mochten Andrijasevic, Plastun, De Smet en Awoniyi in de kleedkamer blijven. In hun plaats kwamen Stallone Limbombe en de jongelingen Matias Lloci, Abou Koita en Franck Bahi erin.

Limbombe liet zich al snel opmerken, al was vooral de trap van Nicolas Raskin bij de 3-0 indrukwekkend. Na een uur leek de wedstrijd beslist, maar diezelfde Limbombe had er in de slotminuten nog zin in en scoorde zelf nog twee keer.

De reserven van Gent zijn al acht wedstrijden op rij ongeslagen. Zo wonnen ze vorige week nog overtuigend van Standard Luik.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in