Met zijn allen naar de Heizel: Bekerfinale op 1 mei om 14u30!

0
Bekerfinale
Bron: Wesbite www.kaagent.be

De finale van de Croky Cup tussen KAA Gent en KV Mechelen zal gespeeld worden op 1 mei om 14.30 uur. Tickets voor de wedstrijd in het Koning Boudewijnstadion zijn nog niet te koop.

Krijg tot 200 euro cadeau en voorspel de wedstrijden van de Buffalo’s!

KAA Gent mag zich na de beklijvende duels tegen KV Oostende opmaken voor de bekerfinale op de Heizel. Negen jaar na de laatste bekeroverwinning kunnen de Buffalo’s op 1 mei nogmaals geschiedenis schrijven en een vierde Cup de lucht in steken.

Sinds gisteren weten we ook wanneer de finalewedstrijd zal plaatsvinden. De Belgische voetbalbond communiceerde dat de wedstrijd op 1 mei zal doorgaan om 14u30. Gent werd geloot als ‘thuisploeg’, tegenstander KV Mechelen als ‘uitploeg’. Beide ploegen mogen 20.000 tickets ter beschikking stellen.

Gent-supporters zullen tickets kunnen kopen voor tribune 1 en 2, net zoals dat in de bekerfinale van 2008 het geval was. Ook de plannen voor een nieuwe ‘Buffalo Village’, eveneens zoals in 2008, staan in de steigers. Deze zullen opnieuw opgebouwd worden aan de voet van het Atomium. 

Wanneer en hoe ticketverkoop?

Diegenen die al niet meer kunnen wachten om een ticket te kopen, zullen toch nog even op hun tanden moeten bijten. Dat liet KAA Gent op de clubwebsite weten.

“De betrokken partijen bepalen momenteel de praktische info over de ticketverkoop die via de twee clubs zal plaatsvinden. Meer info volgt de komende weken”, schrijft de club op zijn website.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in