‘Nana Asare krijgt contractverlenging van KAA Gent’

0
Nana Asare KAA Gent persconferentie
Bron: YouTube KAA Gent

KAA Gent zou een nieuw contract hebben klaarliggen voor Nana Asare. De linksback is bezig aan zijn zesde seizoen bij Gent en haalt de laatste tijd opnieuw zijn beste niveau.

Nana Asare, Renato Neto en Brecht Dejaegere zijn de laatste overblijvers van tijdens het kampioenenjaar 2014-2015. Neto lijkt door aanslepend blessureleed te mogen vertrekken, terwijl Dejaegere begin dit seizoen al een nieuw contract kreeg.

Over het aflopende contract van Asare heeft het Gentse bestuur langer getwijfeld. Maar nu zou toch besloten zijn om de 32-jarige Belgische Ghanees een nieuw voorstel te doen. Dat meldt Het Laatste Nieuws. Ook voor de winterstop waren al gelijkaardige berichten te horen.

Asare: 233 wedstrijden voor KAA Gent

Nana Asare kwam 5,5 jaar geleden naar KAA Gent, dat hem toen wegplukte bij FC Utrecht. Voordien had de linksback in België al gespeeld bij KV Mechelen, op 1 mei tegenstander van de Buffalo’s in de bekerfinale.

In al die jaren was Asare een van de meest betrouwbare Gentenaars. Hij speelde in totaal 233 wedstrijden en was goed voor 3 doelpunten en 15 assists. Komend weekend kan hij de 20.000 officiële speelminuten voor KAA Gent rondmaken.

Ook dit seizoen is hij, na een minder seizoensbegin, onder Jess Thorup opnieuw een van de sterkhouders. Niemand in de kern van KAA Gent speelde dit seizoen meer in competitie dan Nana Asare.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in