Andrijasevic tot einde seizoen uitgeleend aan Waasland-Beveren

0
Franko Andrijasevic KAA Gent Waasland-Beveren verhuur
Bron: waasland-beveren.be

KAA Gent heeft een oplossing gevonden voor Franko Andrijasevic. De recordaankoop paste niet meer in de plannen van Jess Thorup en mocht weg. Waasland-Beveren zal de Kroatische middenvelder tot het einde van het seizoen huren.

Franko Andrijasevic kwam anderhalf jaar geleden met hoge verwachtingen naar KAA Gent. De Buffalo’s betaalden een recordbedrag van 4,25 miljoen euro voor de begeerde middenvelder.

Bij Gent kon hij echter nooit overtuigen. Zowel bij Hein Vanhaezebrouck; Yves Vanderhaeghe als Jess Thorup wist hij nooit een vaste plaats in de ploeg af te dwingen.

Onder die laatste was hij zelfs helemaal overbodig geworden, zoals hij voor de stage liet optekenen. Op die stage was er trouwens geen plaats voor Andrijasevic. En dus gingen Ivan De Witte en Michel Louwagie op zoek naar een oplossing voor de dure Kroaat.

“Opgetogen met komst Andrijasevic”

Die vonden ze bij Waasland-Beveren. De ploeg is sinds het vertrek van Ryota Morioka op zoek naar een aanvallende middenvelder die hen iets extra kan bijbrengen en hoopt dat Andrijasevic dat kan.

“De club is heel opgetogen met de komst van Franko. We kijken ernaar uit om van zijn kwaliteiten te kunnen genieten. Andrijasevic zal aantreden met het nummer 31. Normaal gezien zal hij komende zaterdag reeds speelgerechtigd zijn. Welkom op de Freethiel, Franko!”, schrijft Waasland-Beveren op zijn website.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in