AA Gent plant meteen een gesprek met Dylan Bronn die vandaag terugkeert uit vakantie

0

Het gaat niet slecht met de Buffalo’s. Thuis won men met 6-3 van FC Viitorul, op zwart beest Charleroi werd 1-1 gelijk gespeeld en op FC Viitorul kon AA Gent zich ondanks een kleine nederlaag plaatsen voor de volgende ronde in de Europa League. Maar telkens ging de defensie niet vrijuit. Is Dylan Bronn de missing link achterin en belangrijker, wil hij blijven?

VOORSPEL DE WEDSTRIJDEN VAN KAA GENT EN KRIJG EEN BONUS MET DE CODE ‘KAAGENTFANS’

Dylan Bronn mocht na de Africa Cup nog op vakantie van AA Gent

Dylan Bronn mocht na een lang seizoen nog mee met Tunesië om er een afmattende Africa Cup te spelen. Daar zorgde hij met een pijnlijke owngoal mee voor de uitschakeling in de halve finale tegen Senegal. Bij AA Gent besliste men dat hun sterkhouder dus iets later mocht starten met het nieuwe seizoen.

Bronn na vakantie op gesprek bij Louwagie en De Witte

De Tunesische verdediger die nog een contract heeft bij de Buffalo’s tot eind juni 2021 kan rekenen op heel wat buitenlandse interesse. Dylan Bronn die volgens Het Nieuwsblad vandaag terugkeert uit vakantie, mag direct op gesprek bij manager Michel Louwagie en voorzitter Ivan De Witte. De sportieve staf wil de snelheid en voetballend vermogen achterin koppelen aan nieuwkomer Michael Ngadeu.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in